consultancy
import / export
eastern europe trade
invoerbegeleiding  |  juridisch advies  |  bedrijfsbemiddeling  |  human resources
 
Hoewel onroerend goed over het algemeen een stijgende lijn in waarde vertoont zijn er per regio en land aanzienlijke verschillen.
Waar sommige delen van de EU inmiddels een (tijdelijke?) waardedaling te zien geven, staat de waardegroei in Bulgarije feitelijk nog aan het begin.
 

Projectontwikkeling

Meer en meer mensen en bedrijven zijn geïnteresseerd in vastgoed in Oost-Europa. Eén van de belangrijkste redenen is dat Oost-Europa een snel groeiende economie kent. Sedert 1 januari 2007 maakt Bulgarije deel uit van de Europese Unie. Mede als gevolg daarvan toont de waarde van vastgoed een stijgende lijn.
Bovendien is Oost-Europa een in populariteit stijgende vakantiebestemming. De aankoop van vastgoed, bijvoorbeeld een vakantiewoning, een permanente verblijfplaats of een plek om te leven na het pensioen kan gezien worden als investering in de toekomst.

Verschillen in cultuur maken een onbekend land interessant en aantrekkelijk. Wie echter vastgoed in Oost-Europa wil aankopen krijgt ook te maken met de vele regels en procedures van het betreffende land. Peter Vasilev maakt de koop van vastgoed in Oost-Europa gemakkelijk en transparant en biedt professionele assistentie bij alle formaliteiten ook na de totstandkoming van de aankoop.

Peter Vasilev kan u assisteren bij investeringsprojecten op het gebied van onroerende goederen, maar ook bij agrarische - en toeristische projecten.

Kleinschalige waterzuiveringsinstallatie:

  • Verantwoorde afvalwaterzuivering. Zuivering op basis van electrische apparatuur.
  • Geluid- en reukloos proces.
  • Lage energieconsumptie.

Produktie en import uit Bulgarije:

  • marmer
 
 
       
© Copyright 2006-2009 Peter Vasilev – Alle rechten voorbehouden