consultancy
import / export
eastern europe trade
invoerbegeleiding  |  juridisch advies  |  bedrijfsbemiddeling  |  human resources
 
Handelsmores kan per land enorm verschillen. Onderhandel niet op eigen houtje, maar schakel een specialist als Peter Vasilev in.
 

Vastgoed

  • Appartementen
  • Villa’s / Landhuizen
  • Bouwgrond
  • Bedrijfsonroerendgoed

Appartementen in wintersportgebieden
Koopappartementen in de wintersportgebieden van Bulgarije, op zo'n tachtig kilometer van de hoofdstad, Sofia. 's Zomers kunt u hier heerlijk wandelen in de natuur, terwijl u 's winters gebruik kunt maken van de uitstekende pistes.
Klik hier voor meer informatie.

Bouwgrond in Bulgarije
Verschillende percelen bouwgrond in de berggebieden (Turnovo) en aan de Zwarte Zee (Burgas). Geschikt voor zowel de bouw van een privé-landhuis, als de realisatie van bijvoorbeeld een camping of bungalowpark.
Klik hier voor meer informatie.

Bouwprojecten in Bulgarije
Ruim bemeten percelen bouwgrond zijn beschikbaar voor bijvoorbeeld de bouw van een camping, hotel, bungalowpark of royale vakantiewoningen.
Klik hier voor meer informatie.

Hotels in Bulgarije
Op verschillende lokaties in Bulgarije, kunnen wij zowel operationele als in aanbouw zijnde hotels en andere accomodatie aanbieden. Hieronder een fotoimpressie.
Klik hier voor meer informatie.

Landhuizen in Bulgarije
Verschillende landhuizen in de Bulgaarse berggebieden en aan de Zwarte Zee. Sommige aangeboden objecten moeten gerestaureerd of woonklaar gemaakt worden.
Klik hier voor meer informatie.

Vastgoed in Sofia
Koopappartementen nabij het centrum van de hoofdstad Sofia, op loopafstand van een groot park en via de metro op enkele minuten van het oude hart van de stad verwijderd.
Klik hier voor meer informatie.

Appartementen aan de Zwarte Zee-kust
Koopappartementen in het oosten van Bulgarije, op diverse locaties, zoals Burgas en Varna, beide in de nabijheid van een luchthaven. Hieronder beelden van appartementencomplexen, deels in aanbouw. Een beperkt aantal van deze appartementen is ook volledig gemeubileerd beschikbaar.
Klik hier voor meer informatie.

 
 
       
© Copyright 2006-2009 Peter Vasilev – Alle rechten voorbehouden